Fakültemiz
Genel Bilgiler
Fakültemiz Hakkında
Tarihçe
Araştırma İmkanları
Misyon ve Vizyon
Organizasyon Şeması
Yönetim
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Tanıtım Filmleri
RTEÜ Tanıtım Filmi
Fakülte Fotoğrafları
Rize İli Tanıtımı
Dekanın Mesajı
Dekanlarımız
Raporlar
Faaliyet raporları
Ar-Ge Performans Raporları
Danışman Değerlendirme Raporları
Mevzuat
Üniversitemiz Mevzuatı
Yükseköğretim Mevzuatı
Bölümler
Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü
Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Öğrenci
Akademik Takvim
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders Programları
Seminer Programları
Ders Planları
Sınav Programları
Uygulamalı Eğitimler Yönergesi
Dilekçe ve Formlar
Öğrenci Toplulukları
Değişim Programları
Erasmus
Mevlana
Farabi
Öğrenci Danışmanları
Bologna Bilgi Paketi
Kütüphane
Merkez Kütüphane
Kalite
Prosedürler
Risk Analizleri
Görev Tanımları
İş Akışları
Paydaşlarımız
Formlar
Planlar
Talimatlar
Listeler
Anketler
Komisyonlar
Birim Kalite Komisyonu
İç Kontrol Komisyonu
Birim Öğrenci Kalite Komisyonu
Birim Kalite Temsilcisi
Kalite ve Diğer Dokümanlar
Akreditasyon
İç Kontrol ve Diğer Dokümanları
Mezunlar
Üniversitemiz Mezun Sayfası
Mezun Giriş Sistemi
E-Posta Listesine Kayit
Mezun Sistemine Üye Ol
Etkinlikler
Panel
Sempozyum
Konferans
AR-GE Projeleri
TÜBİTAK Projeleri
Devam eden projeler
Tamamlanmış projeler
AB Projeleri
Devam eden projeler
Tamamlanmış projeler
Diğer Projeler
Devam eden projeler
Tamamlanmış projeler
Kataloglar
Hizmet Kataloğu
Su Ürünleri Koleksiyonu
Araştırma Gemisi
Mezunlarımızın Çalışma Alanları
İletişim
TR
EN
Üniversite Anasayfa
Rebis
TR
EN
Fakültemiz
Genel Bilgiler
Fakültemiz Hakkında
Tarihçe
Araştırma İmkanları
Misyon ve Vizyon
Organizasyon Şeması
Yönetim
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Tanıtım Filmleri
RTEÜ Tanıtım Filmi
Fakülte Fotoğrafları
Rize İli Tanıtımı
Dekanın Mesajı
Dekanlarımız
Raporlar
Faaliyet raporları
Ar-Ge Performans Raporları
Danışman Değerlendirme Raporları
Mevzuat
Üniversitemiz Mevzuatı
Yükseköğretim Mevzuatı
Bölümler
Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü
Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Öğrenci
Akademik Takvim
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders Programları
Seminer Programları
Ders Planları
Sınav Programları
Uygulamalı Eğitimler Yönergesi
Dilekçe ve Formlar
Öğrenci Toplulukları
Değişim Programları
Erasmus
Mevlana
Farabi
Öğrenci Danışmanları
Bologna Bilgi Paketi
Kütüphane
Merkez Kütüphane
Kalite
Prosedürler
Risk Analizleri
Görev Tanımları
İş Akışları
Paydaşlarımız
Formlar
Planlar
Talimatlar
Listeler
Anketler
Komisyonlar
Birim Kalite Komisyonu
İç Kontrol Komisyonu
Birim Öğrenci Kalite Komisyonu
Birim Kalite Temsilcisi
Kalite ve Diğer Dokümanlar
Akreditasyon
İç Kontrol ve Diğer Dokümanları
Mezunlar
Üniversitemiz Mezun Sayfası
Mezun Giriş Sistemi
E-Posta Listesine Kayit
Mezun Sistemine Üye Ol
Etkinlikler
Panel
Sempozyum
Konferans
AR-GE Projeleri
TÜBİTAK Projeleri
Devam eden projeler
Tamamlanmış projeler
AB Projeleri
Devam eden projeler
Tamamlanmış projeler
Diğer Projeler
Devam eden projeler
Tamamlanmış projeler
Kataloglar
Hizmet Kataloğu
Su Ürünleri Koleksiyonu
Araştırma Gemisi
Mezunlarımızın Çalışma Alanları
İletişim
Projeler
Devam eden TÜBİTAK projeleri
Tamamlanmış TÜBİTAK projeleri
Devam eden AB projeleri
Tamamlanmış AB projeleri
Devam eden diğer projeler
Tamamlanmış diğer projeler
TÜBİTAK 118Y125
TÜBİTAK 114Y232
TÜBİTAK 117Y207
TÜBİTAK 116Y150
TÜBİTAK 114Y805
AB-EuropeAid/133086-TR/1061
AB-2014-1-ES01-KA202-004404
AB-2016-1-PT01-KA202-022909
TÜBİTAK 215Z074
TÜBİTAK 113Y189
TÜBİTAK 115Z352
TAGEM-15/AR-GE/22
TÜBİTAK 113Z102
TÜBİTAK 116O905
TÜBİTAK 118B498
TÜBİTAK 118B488
TÜBİTAK 118B586
TÜBİTAK 218B181
EU-Turkey Coops to Coast - European and Turkish Cooperatives Drivers of CSOs Alliances for the Development of Coastal Territories
TÜBİTAK 119Y006
TO BE COOP - Territorial Organizations Boosting EU-Turkish COOPeratives
TÜBİTAK 1001 121Y226
Çağrılı 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
GREEN TO BLUE: IMPROVEMENT OF SUSTAINABILITY COMPETENCES IN THE FIELD OF FISHERY & AQUACULTURE
TUBİTAK 1501
DOKAP 2023
TÜBİTAK–2209-a (Lisans)
2. TÜBİTAK–2209-a
3 TÜBİTAK–2209-a
TÜBİTAK 1002-A
1507- TÜBİTAK Kobi Ar-ge Projeleri
1512 TÜBİTAK BİGG
TUBİTAK: Horseshoe Adası (Antarktika) Fitoplankton....
TUBITAK: Antarktika Horseshoe Adasında Plastik Kirliliği
TUBITAK: Zenginleştirilmiş Nanoemülsiyon Kaplama
IN.TO.CLUB- Plan of integrated interventions for sustainable development
AQUATECHINN Digital learning in aquaculture
Empowering Blue and Smart Transformation of the Black Sea Basin - Blue Gates
TUBITAK 124Y277 Denizlerdeki Mikroplastik ve Nanoplastiklerin Azaltılmasında Sıfır Atık ve Sürdürülebilir Tasarım İlkelerinin Birleştirilmesi: Kitosan Geri Dönüşüm Uygulaması
Devam eden TÜBİTAK projeleri
Devam eden TÜBİTAK projeleri:
1.
TUBITAK 124Y277 Denizlerdeki Mikroplastik ve Nanoplastiklerin Azaltılmasında Sıfır Atık ve Sürdürülebilir Tasarım İlkelerinin Birleştirilmesi: Kitosan Geri Dönüşüm Uygulaması
2.
TUBİTAK: Horseshoe Adası (Antarktika) Fitoplankton Fonksiyonel Grup Oranlarının HPLC Pigment Analizi ile Belirlenmesi ve Belirteç Pigment Kompozisyonu
3.
TUBİTAK: Antarktika Horseshoe Adasında Plastik Kirliliği ve Risk Analizi
4.
TUBİTAK: Bitkisel Katkı Maddeleri İle Zenginleştirilmiş Nanoemülsiyon Kaplamanın Dondurulmuş Alabalık Filetolarında Protein Oksidasyonu Üzerine Etkisinin Multibiyomarkırlarla İzlenmesi
5.
TUBİTAK 1501-Sanayi Ar-Ge Destek Programı 2022/1 Çağrı Duyurusu kapsamında Unlu Gıda Endüstrisinde Kullanılmak Üzere Thermofilik Anoxybacillus Türlerine Ait ?-Amilazların Potansiyellerin Değerlendirilmesi
6.
TÜBİTAK 1001 121Y226 Güney Doğu Karadeniz de CO2 Zenginleştirmesinin ve Sıcaklık Değişimlerinin Fitoplankton Birincil Üretimi Üzerine Olan Mevsimsel Etkisinin Araştırılması
7.
Anoxybacillus Türlerine Ait Ksilanazların Unlu Gıda Endüstrisindeki Potansiyellerinin Değerlendirilmesi
8.
TÜBİTAK–2209-a
Türkiye’de Dağılım Gösteren
Barbus
(Cyprinidae) Cinsine ait Türlerin DNA Barkodlaması
9.
1507- TÜBİTAK Kobi Ar-ge Projeleri (
Bakteriyel Balık Hastalıkları'nın Hızlı Ve Yerinde Tanısında Kullanılmak Üzere DNA Kitlerinin Geliştirilmesi)
10.
1512 TÜBAK BİGG. Sıfır Atık Kapsamında Balık Deri ve Kılçığından Yerli Protein Tozu ve Jelatin Elde Edilmesi.