Fakültemiz
Genel Bilgiler
Fakültemiz Hakkında
Tarihçe
Araştırma İmkanları
Bölümler
Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü
Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü
Misyon ve Vizyon
Organizasyon Şeması
Yönetim
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Tanıtım Filmleri
RTEÜ Tanıtım Filmi
Fakülte Fotoğrafları
Rize İli Tanıtımı
Dekanın Mesajı
Dekanlarımız
Raporlar
Ar-Ge Performans Raporları
Danışman Değerlendirme Raporları
Mevzuat
Üniversitemiz Mevzuatı
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Öğrenci
Akademik Takvim
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders Programları
Lisans Ders Programları
Lisans Üstü Ders Programları
Seminer Programları
Ders Planları
Sınav Programları
Lisans Sınav programı
Lisans Üstü Sınav Programı
Yükseköğretim Mevzuatı
Uygulamalı Eğitimler Yönergesi
Dilekçe ve Formlar
Öğrenci Toplulukları
Değişim Programları
Erasmus
Mevlana
Farabi
Öğrenci Danışmanları
Bologna Bilgi Paketi
Kütüphane
Merkez Kütüphane
Kalite
Prosedürler
Risk Analizleri
Görev Tanımları
İş Akışları
Paydaşlarımız
Formlar
Planlar
Talimatlar
Listeler
Faaliyet Raporları
Birim Öz Değerlendirme Raporları
Anketler
Komisyonlar
Birim Kalite Komisyonu
İç Kontrol Komisyonu
Birim Öğrenci Kalite Komisyonu
Birim Kalite Temsilcisi
Kalite ve Diğer Dokümanlar
Akreditasyon
İç Kontrol ve Diğer Dokümanları
Mezunlar
Mezun Giriş Sistemi
Mezunlarımızın Çalışma Alanları
Etkinlikler
Panel
Sempozyum
Konferans
AR-GE Projeleri
TÜBİTAK Projeleri
Devam eden projeler
Tamamlanmış projeler
AB Projeleri
Devam eden projeler
Tamamlanmış projeler
Diğer Projeler
Devam eden projeler
Tamamlanmış projeler
Kataloglar
Hizmet Kataloğu
Su Ürünleri Koleksiyonu
Araştırma Gemisi
İletişim
TR
EN
Üniversite Anasayfa
Rebis
TR
EN
Fakültemiz
Genel Bilgiler
Fakültemiz Hakkında
Tarihçe
Araştırma İmkanları
Bölümler
Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü
Su Ürünleri Yetiştiriciliği Bölümü
Misyon ve Vizyon
Organizasyon Şeması
Yönetim
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Tanıtım Filmleri
RTEÜ Tanıtım Filmi
Fakülte Fotoğrafları
Rize İli Tanıtımı
Dekanın Mesajı
Dekanlarımız
Raporlar
Ar-Ge Performans Raporları
Danışman Değerlendirme Raporları
Mevzuat
Üniversitemiz Mevzuatı
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Öğrenci
Akademik Takvim
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders Programları
Lisans Ders Programları
Lisans Üstü Ders Programları
Seminer Programları
Ders Planları
Sınav Programları
Lisans Sınav programı
Lisans Üstü Sınav Programı
Yükseköğretim Mevzuatı
Uygulamalı Eğitimler Yönergesi
Dilekçe ve Formlar
Öğrenci Toplulukları
Değişim Programları
Erasmus
Mevlana
Farabi
Öğrenci Danışmanları
Bologna Bilgi Paketi
Kütüphane
Merkez Kütüphane
Kalite
Prosedürler
Risk Analizleri
Görev Tanımları
İş Akışları
Paydaşlarımız
Formlar
Planlar
Talimatlar
Listeler
Faaliyet Raporları
Birim Öz Değerlendirme Raporları
Anketler
Komisyonlar
Birim Kalite Komisyonu
İç Kontrol Komisyonu
Birim Öğrenci Kalite Komisyonu
Birim Kalite Temsilcisi
Kalite ve Diğer Dokümanlar
Akreditasyon
İç Kontrol ve Diğer Dokümanları
Mezunlar
Mezun Giriş Sistemi
Mezunlarımızın Çalışma Alanları
Etkinlikler
Panel
Sempozyum
Konferans
AR-GE Projeleri
TÜBİTAK Projeleri
Devam eden projeler
Tamamlanmış projeler
AB Projeleri
Devam eden projeler
Tamamlanmış projeler
Diğer Projeler
Devam eden projeler
Tamamlanmış projeler
Kataloglar
Hizmet Kataloğu
Su Ürünleri Koleksiyonu
Araştırma Gemisi
İletişim
Tamamlanmış AB projeleri
Tamamlanmış AB Projeleri:
1.
TO BE COOP - Territorial Organizations Boosting EU-Turkish COOPeratives
2.
GREEN TO BLUE: IMPROVEMENT OF SUSTAINABILITY COMPETENCES IN THE FIELD OF FISHERY & AQUACULTURE
3.
EU-Turkey Coops to Coast - European and Turkish Cooperatives Drivers of CSOs Alliances for the Development of Coastal Territories
4.
AB-EuropeAid/133086/M/ACT/TR/1061: Balıkçılık Sektörünün Avrupa Birliği uyum süreci içerisinde Sosyo-Ekonomik ve Çevresel Sürdürülebilirliği Sağlama yolunda bir itici unsur olarak Üniversite Kurumunun Güçlendirilmesi
5.
AB-2014-1-ES01-KA202-004404:Trol Balıkçılığında Risk Önleme ve Güvenlik İçin Bilişim Ve İletişim Teknolojisi Temelli Eğitim Aracı (Dvd: Güvenli Balıkçılık)
6.
AB-2016-1-PT01-KA202-022909:Toplama Yoluyla Hasat Edilen Kabuklu Su Ürünlerinin Ekolojik ve Sürdürülebilir Yönetimi - Ekofilm: Kabuklu Su Ürünleri Avcılığı